Monitoring centar - shema

Monitoring centar Junior security radi od 1998 godine. Danas je najmoderniji Monitoring centar u Srbiji. Radi 24 sata, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini. Sa klijentima komuniciramo na sve načine koji su u današnje vreme dostupni. Koristimo softver najnovije generacije proizveden u Evropskoj uniji koji je nosilac svih svetskih certifikata. Neprekidno poboljšavamo naše servise i usluge i koristimo proizvode najnovije tehnološke generacije.

Mi ne težimo samo da budemo lideri u svetu obezbeđenja nego i da postanemo standard po pitanju bezbednosti i alarm monitoringa. Postoji pogrešno mišljenje da je bezbednost skupa. Mi se trudimo da vam ponudimo rešenja koja su finansijski pristupačna. Ponudićemo vam najbolju tehnologiju iz oblasti bezbednosti koja je trenutno dostupna na tržištu, po najboljim cenama. Proizvodi koje koristimo projektovani su da budu jednostavni za korišćenje, a iznad svega cilj nam je da se osećate prijatno i bezbedno.

Sisteme obezbeđenja postavljamo diskretno, sakrivene od pogleda, a nakon rada naših instalatera sve ostaje uredno. Ako želite da saznate više o pristupačnim rešenjima za vašu bezbednost, naš savetnik obezbeđenja će biti srećan da vam pomogne da odaberete naše proizvode i usluge.